8. konferenca En.grids 2017

14.02.2017

Konferenca En.grids 2017, katere sponzorji so tudi Kolektor Group ter podjetji Kolektor Sisteh in Kolektor Igin, se bo odvijala jutri, 15. 2. 2017, v ljubljanskem hotelu Lev.

Energetika.NET in Tehnološka platforma za pametna omrežja letos že osmo leto zapored pripravljata konferenco En.grids 2017, na kateri bodo letos predstavljeni najbolj aktualni projekti s področja pametnih omrežij, prvič pa v večji meri izpostavljeni tudi elektromobilnost in kibernetsko varnost. Program konference sestavljajo prispevki domačih in tujih strokovnjakov s tega področja, celodnevni dogodek bo podal številne odgovore in hkrati odprl nova aktualna vprašanja na danem področju.

Kolektor je kot primeren in kompetenten partner pri izvedbi projekta lansko leto s Hitachi-jem, Nedo-m in ELES-om podpisal sporazum o razvojnem projektu napredne infrastrukture pametnih omrežij in pametnih skupnosti v Sloveniji. S strani Kolektorja je vodilno vlogo prevzel Kolektor Sisteh, ki ima skupaj s podružnico Kolektor Igin veliko sistemskega znanja, da so lahko ponudili opremo, rešitve in storitve.

En.grids

Nazaj | Arhiv