Kolektor Sisteh postal uradni distributer Advantech opreme v regiji Adriatik

20.08.2018

Konec julija smo postali uradni distributer ADVANTECH opreme tudi za področje Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije in Kosova.

Advantech Europe je tako razširil distribucijsko partnerstvo s Kolektor Sistehom, ki je že dosedaj skrbelo za distribucijo Advantech opreme v Sloveniji. V Kolektor Sistehu si prizadevamo k širitvi poslovanja na trgih Adriatik regije, kjer sicer že delujemo na področju inženiringa in izvedbe tehnoloških rešitev v industriji in komunalni infrastrukturi. Dogovor predstavlja dopolnitev našega sodelovanja z obstoječimi strankami v Adriatik regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža na teh hitro rastočih trgih.

Že od ustanovitve leta 1983 je podjetje Advantech veljalo za pionirja novih tehnologij – od IPC, Networking Computers, Information Appliances, brezžičnih web-naprav do današnjih rešitev Smart City in IoT. Z več kot 20-letnimi izkušnjami v industrijski avtomatizaciji je podjetje zraslo v svetovni koncern z več kot 30 podružnicami v 17 državah po vsem svetu. Advantech je inovator v t. i. tehnologiji eAvtomatizacije, združujoč povezljivost, fleksibilnost in robustnost visokokakovostnih in visoko zmogljivih računalniških platform za industrijsko avtomatizacijo.

Nazaj | Arhiv