Izšla je 68. številka revije Informator

23.12.2019

Kolektor Sisteh je zastopnik vodilnih svetovnih proizvajalcev električne in tehnološke opreme, s katerimi ima vzpostavljena dolgoročna strateška partnerstva – spoznajte jih v tokratni izdaji Informatorja.

Prvi del revije posvečamo programu Električna oprema, ki vključuje blagovne znamke Advantech, ABB/Jakob Safety, Citect, Dold, Eaton, EGE, Siemens, Stahl in Wieland.

V drugem delu revije se osredotočamo na program Tehnološka oprema, ki smo jo v zadnjem letu močno razširili in obsega opremo za merjenje porabe vode (Arad, Axioma, BM), opremo za hidravlično optimizacijo in upravljanje vodooskrbnih sistemov (Bermad, BGU, A.R.I., Aquarius Spectrum) te opremo za pripravo pitne in tehnološke vode ter čiščenja odpadnih voda (Huber, Prominent, Gemü, Aquafine, Ozonia, Pentair, Toray).

Na obeh programih opreme smo izluščili nekaj najopaznejših novosti, v rubriki Dogodki smo pogledali tudi onkraj slovenskih meja, med drugim tudi v Nürnberg, kjer se je odvijal največji evropski sejem avtomatizacije in v Beograd, kjer smo se udeležili najpomembnejšega sejma na področju upravljanja z vodami na Balkanu. V rubriki Novice vas vabimo,  da si rezervirajte termin v februarju 2020 za tradicionalni sejem IFAM v Ljubljani in se nam pridružite na predstavitvi električne opreme vodilnih svetovnih proizvajalcev in rešitev, grajenih po principu Industrie 4.0. Pričakujemo vas na našem  razstavnem prostoru v dvorani A št. 202. 

Nazaj | Arhiv