Advantech spreminja cenik s 1. marcem za 8%

09.02.2015

Podjetje Advantech - kot večina drugih podjetij, ki poslujejo na globalnem trgu v ameriških dolarjih (USD) in evrih (EUR) - se srečuje s problemom razmerja šibkega evra proti ameriškemu dolarju (od septembra 2014 je evro v primerjavi z ameriškim dolarjem izgubil kar 13 odstotkov vrednosti). Advantech je do sedaj te spremembe reguliral z iskanjem notranjih rezerv, zaradi nadaljnjega nižanja vrednosti evra, pa so prisiljeni v popravek cenika.

Kljub 13-odstotnemu padcu vrednosti evra, so se v Advantechu odločili, da ne bodo vso tečajno razliko prenesel na kupca.

Nov cenik bo začel veljati s 1. marcem 2015 (cene se bodo zvišave za 8 odstotkov).

Pomembno:

  • Za vsa naročila, ki bodo prispela na Advantech do konca februarja 2015 in bodo imela rok izdobave do 30. julija 2015, se upošteva cena brez podražitve.
  • Za vsa naročila pa 1. marcu 2015 velja nov cenik.

V podjetju Advantech in Kolektor Sistehu, predstavniku za Slovenijo, verjamemo, da naši cenjeni kupci razumete, da nimamo vpliva na globalno makroekonomsko situacijo in se po najboljših močeh trudimo, da vam zagotovimo čim boljšo nakupno izkušnjo.

Spoštovani, izkoristite priliko in naročite opremo Advantech do konca tega meseca in določite datum izdobave do 30. julija 2015 in s tem privarčujte.

Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte po telefonu (05 37 20 665) ali e-pošti (fsjl/mblofsAlpmflups/dpn)


Advantech

Nazaj | Arhiv