Novice

21.12.2011

Izšla je 53. številka revije Informator

08.12.2011

Začnite s posebno ceno! XV100 začetniški paket s SmartWire-DT

25.11.2011

Obiskali smo največji evropski sejem avtomatizacije SPS/IPC/DRIVES

V Nürnbergu v Nemčiji je med 22. in 24. novembrom potekal največji evropski sejem avtomatizacije SPS/ IPC/DRIVES. Na sejemskem dogodku, ki ponuja popoln pregled novosti na področju avtomatizacije, so se predstavila tudi svetovno priznana podjetja, ki jih Kolektor Synatec zastopa v Sloveniji in tujini.

16.11.2011

Prva konferenca Tehnološke platforme za pametna omrežja

Na Gospodarski zbornici Slovenije so pripravili 1. konferenco Tehnološke platforme za pametna omrežja, ki so jo organizirali v sodelovanju z društvom elektroenergetikov Slovenije. Številčna udeležba je potrdila, da pametnim omrežjem posvečamo vse večji pomen. Medtem ko je še do pred kratkim Evropa prednjačila na tem področju, so jo že prehitele ZDA. Tudi pri nas ne držimo križem rok, toda temu področju še ne sledi zakonodaja. Na omenjeni konferenci je sodeloval tudi koncern Kolektor, ki ima pod svojo streho tri podjetja, ki se ukvarjajo s ponudbo posameznih produktov in sistemov za pametna omrežja. To so Kolektor Etra, Kolektor Sinabit in Kolektor Synatec.

07.10.2011

Kolektor Synatec se bo predstavil udeležencem Elektriade

23.09.2011

Predstavitev Ex-opreme na Dnevu protieksplozijske zaščite

Bureau Veritas je 22. septembra v Kongresnem centru Zdravilišča Radenci organizira drugo srečanje Dan protieksplozijske zaščite.

30.05.2011

Pomladna številka revije Informator

Pa smo jo dočakali. Dolgo pričakovana pomlad z vse močnejšimi sončnimi žarki in optimističnimi impulzi s trga. Veliko pozitivne energije smo v 36 strani 52. številke revije Informator usmerili tudi vsi njeni snovalci iz podjetji Kolektor Synatec, Kolektor Sinabit in Elsing Inženiring.

04.04.2011

Kolektor Synatec na konferenci o avtomatizaciji v industriji in gospodarstvu

Pretekli teden je v kongresnem centru Habakuk v Mariboru potekala sedma konferenca o avtomatizaciji v industriji in gospodarstvu. Kot pokrovitelja strokovnega dogodka v organizaciji Društva avtomatikov Slovenije v sodelovanju z Inštitutom za avtomatiko Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, sta se na dogodku predstavili dve koncernovi podjetji, Kolektor Synatec in Kolektor Sinabit.

24.03.2011

Elektroenergetiki na 32. Kotnikovih dnevih

V Radencih potekajo 32. Kotnikovi dnevi, tradicionalno izobraževanje s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij. Na dvodnevnem dogodku, ki je namenjen strokovnjakom elektroenergetike s področja vzdrževanja, projektiranja, investicijske dejavnosti, predavateljem strokovnih šol in zainteresirani javnosti, svoj prodajni program predstavlja tudi Kolektor Synatec.

22.02.2011

Kolektor Synatec sponzor košarkarske tekme eurochallenge

04.02.2011

Povezava elektronskih motorskih zaščitnih stikal na sistem SmartWire - DT

Predstavljamo vam možnost povezave elektronskih motornih zaščitnih stikal PKE na sistem SmartWire – DT.

04.02.2011

Naprava za mehki zagon DS7

DS7 je novi član družine Eaton Moellerjevega sistema elektromotornih pogonov xStart. Že poznani in uveljavljeni napravi za mehki zagon DS4 in DS6 bo postopoma nadomestila nova družina DS7. Ta je zasnovana tako, da se popolnoma integrira v že prepoznaven sistem xStart skupaj z ostalimi njegovimi elementi.

02.02.2011

Skupen nastop Kolektor Etre, Kolektor Sinabita in Kolektor Synateca na posvetu o pametnih omrežjih En.grids 011

Predstavniki koncernovih podjetij Kolektor Etre, Kolektor Sinabita in Kolektor Synateca so se udeležili posveta o pametnih omrežjih, ki ga je na Gospodarski zbornici Slovenije pripravil spletni časnik Energetika.NET. Na posvetu so strokovnjaki s področja energetike spregovorili o rešitvah, izkušnjah in priložnostih, ki jih ponujajo pametna omrežja kot inovativna energetska infrastruktura 21. stoletja.

27.01.2011

Kolektor Synatec na sejmu IFAM

Kolektor Synatec se predstavlja na strokovnem mednarodnem sejmu avtomatizacije, robotike in mehatronike IFAM, ki se je včeraj začel v Celju. Kolektor Synatec se na omenjenem sejmu predstavlja že šestič.

21.01.2011

Varimeter RP 9800

Obvladujmo električno omrežje – priklopimo samo proizvodne naprave s pravimi parametri