Novice

30.12.2014

Izšla je 59. številka revije Informator

V teh dneh je izšla 59. številka revije Informator, strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Sisteh in Elsing Inženiring.

12.11.2014

Združitev podjetij Kolektor Sinabit in Kolektor Synatec

Področje energetike in industrijske tehnike v okviru koncerna Kolektor pridobiva čedalje pomembnejšo vlogo. V prihodnjih letih nameravamo na tem segmentu pomembno razširiti obseg našega poslovanja in našim partnerjem ponuditi nove rešitve in produkte. V sklopu ukrepov za uresničitev naših ciljev smo se odločili za konsolidacijo dejavnosti družb KOLEKTOR SINABIT d.o.o. in KOLEKTOR SYNATEC d.o.o., v okviru ene gospodarske družbe. Obe navedeni družbi sta namreč poslovali prav na področju energetike in industrijske tehnike, njuni dejavnosti pa sta se medsebojno pomembno dopolnjevali.

20.10.2014

Vzdrževanje je in...vesticija!

Pod tem naslovom so se pretekli teden na Otočcu srečali vzdrževalci na tradicionalnem 24. posvetu Vzdrževanje 2014. Sponzor dogodka je bilo tudi podjetje Kolektor Synatec. Predstavniki podjetja so na posvetu predstavili rešitve za merjenje porabe električne energije KEM1.

27.06.2014

Izšla je prva letošnja številka revije Informator

Te dni je izšla 58. številka revije Informator. Informator je strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec in Elsing Inženiring. V njej so poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.