Novice

08.10.2015

Izšla je prenovljena revija Informator

Z nastankom podjetja Kolektor Sisteh se organizacijske spremembe odražajo tudi v oblikovni in vsebinski prenovi revije Informator. Vabimo vas k branju 60. številke revije.

09.06.2015

Advantech spreminja cenik s 1. julijem za 7%

Podjetje Advantech - kot večina drugih podjetij, ki poslujejo na globalnem trgu v ameriških dolarjih (USD) in evrih (EUR) - se srečuje s problemom razmerja šibkega evra proti ameriškemu dolarju. Advantech je do sedaj te spremembe reguliral z iskanjem notranjih rezerv in delnim zvišanjem 1. marca, zaradi še vedno nizkega evra, pa so prisiljeni v popravek cenika.

22.05.2015

Produkti za industrijske radijske komunikacije Elpro ponovno na slovenskem tržišču

Eaton je v zadnjem obdobju izvedel prevzeme številnih podjetij. Prav gotovo je bil največji in najbolj odmeven prevzem podjetja Cooper Industries, v sklopu katerega je v zadnjem obdobju poslovalo tudi avstralsko podjetje ELPRO Technologies, ki je eno izmed vodilnih podjetij na področju industrijskih radijskih komunikacij.

27.03.2015

Zaposlimo inženirja v tehničnem sektorju za področje elektroinženiringa (m/ž)

Kolektor Sisteh, član koncerna Kolektor, je vodilni slovenski ponudnik inženiringa ter rešitev in storitev za potrebe avtomatizacije in informatizacije za različne panoge industrije, energetike, infrastrukturnih objektov in zgradb ter okoljske infrastrukture. V svoje vrste vabi inženirja v tehničnem sektorju za področje elektroinženiringa (m/ž).

11.02.2015

»Projekt razvoja pametnih omrežij je za Slovenijo nujno potreben«

Vsakoletne konference o pametnih omrežjih En.grids so se udeležili tudi predstavniki Kolektorja. Ti se pridružujejo mnenju udeležencev in poudarku konference, da industrija prepoznava področje razvoja pametnih omrežij kot priložnost za preboj z domačimi rešitvami za tuje trge.

09.02.2015

Advantech spreminja cenik s 1. marcem za 8%

Podjetje Advantech - kot večina drugih podjetij, ki poslujejo na globalnem trgu v ameriških dolarjih (USD) in evrih (EUR) - se srečuje s problemom razmerja šibkega evra proti ameriškemu dolarju (od septembra 2014 je evro v primerjavi z ameriškim dolarjem izgubil kar 13 odstotkov vrednosti). Advantech je do sedaj te spremembe reguliral z iskanjem notranjih rezerv, zaradi nadaljnjega nižanja vrednosti evra, pa so prisiljeni v popravek cenika.