Pravna obvestila in politika zasebnosti

Pogoji uporabe

Upravljalec te spletne strani je Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija. Te spletne strani dajejo splošne informacije o podjetju Kolektor Sisteh d.o.o. (v nadaljevanju Kolektor Sisteh), naših produktih in storitvah.

Vse informacije in podatki na spletnih straneh so zgolj informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju zavezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno.

Kolektor Sisteh upravlja, nadzoruje in posodablja spletne strani, ki so namenjene tudi mednarodni uporabi.

Kolektor Sisteh ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh v vseh državah; prav tako ne jamči, da so vsi produkti in storitve na voljo v vseh državah pod enakimi pogoji.

Z ogledom spletne strani se strinjate z vsem spodaj navedenim kakor tudi s pogoji uporabe. Pogoji uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti so pravno zavezujoče.

Omejitev odgovornosti

Kolektor Sisteh bo urejal spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, kljub temu pa ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino spletnih strani ter pravnih obvestil.

Uporabniki spletnih strani Kolektor Sisteh njeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Kolektor Sisteh ne odgovarja za eventualne pomanjkljivosti ali napake vsebin na spletni strani. Kolektor Sisteh ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa ali uporabe informacij na teh spletnih straneh oziroma nezmožnosti dostopa/uporabe teh informacij ali zaradi kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Kolektor Sisteh ne odgovarja za vsebino, ki jo na spletni strani objavijo uporabniki spletne strani.

Povezava do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Kolektor Sisteh ne prevzema nobene odgovornosti za informacije na spletnih straneh tretjih oseb ali za njihovo dosegljivost.

Pravice intelektualne lastnine

Vsebine na spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite in/ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnih straneh, so last Kolektor Sisteha in se lahko uporabljajo le v osebne, nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Prepovedano je prepisovanje, razmnoževanje, distribuiranje ali drugačno razširjanje vsebine, ki se nahaja na spletni strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja predstavnika Kolektor Sisteha.

Politika zasebnosti

Kolektor Sisteh v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji varuje osebne podatke, ki jih pridobi od uporabnikov spletnih strani ali ki jih uporabniki posredujejo.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov, prav tako le-ta ne zbira avtomatizirano vaših osebnih podatkov. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam le-te posredujete sami. S posredovanjem osebnih podatkov se šteje, da ste nam podali tudi osebno privoljenje za zbiranje in obdelavo teh podatkov.

Podatke, ki nam jih posredujete, se uporablja zgolj v namen, za katerega so bili podani. Vaši osebni podatki ostajajo v Kolektor Sistehu. Hranijo se na strežnikih. Vaših osebnih podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali na podlagi odločbe pristojnega organa.

Kadarkoli lahko zahtevate dostop, prenos, preklic soglasja, dopolnitev, popravke, blokiranje oz. omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelovanju in pravico do izbrisa svojih osebnih podatkov, vašo privolitev lahko kadar koli prekličete. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica, niti ne vpliva na nadaljnjo obdelavo podatkov, katerih obdelavo določa zakon. Pri nadzornemu organu vložite pritožbo če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov. Za uveljavljanje pravic se lahko posameznik s pisno izjavo obrne na naslov Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija ali z elektronskim sporočilom na naslov tjtufiAlpmflups/dpn.

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani. Več o piškotkih.

Varnost

Kolektor Sisteh uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše osebne in druge podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Kolektor Sisteh osebne podatke obdeluje in varuje v skladu z zahtevami zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Kontakt

Z morebitnimi vprašanji glede te spletne strani se lahko obrnete na tjtufiAlpmflups/dpn.

Končne določbe

Glede morebitnih vprašanj, ki niso urejena v tem dokumentu ter v primeru spora iz naslova uporabe spletne strani se uporablja pravo Republike Slovenije. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče po sedežu Kolektor Sisteha.