Aktualno | Kolektor Sisteh

Novice

21.06.2018

Kolektor Sisteh prejemnik certifikata najvišje ocene bonitetne odličnosti AAA

Kolektor Sisteh d.o.o. po analizah Bisnode, največje partnerske družbe bonitetne hiše Dun & Bradstreet, za leto 2018 spada v 9,2% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA.

17.06.2018

Prestavljen izid revije Informator

Strokovna revija Informator št. 66 bo zaradi pridobivanja vseh potrebnih soglasij naročnikov skladno z novo evropsko uredbo na področju varstva osebnih podatkov (GDPR) izšla v začetku septembra.

02.04.2018

Iščemo nove sodelavce

Kolektor Sisteh d.o.o., član koncerna Kolektor, je vodilni slovenski ponudnik sistemov in storitev avtomatizacije, informatizacije in tehnološkega inženiringa v industriji, energetiki in infrastrukturi. Z močno razvojno in izvedbeno ekipo visoko izobraženih, usposobljenih in motiviranih sodelavcev smo uspešno realizirali že več kot 5000 projektov doma in v tujini.

12.01.2018

Zaposlimo razvijalca IT rešitev s področja industrije

Kolektor Sisteh, d. o. o., že več let razvija informacijske rešitve za obvladovanje, optimizacijo in digitalizacijo proizvodnih in poslovnih procesov. Iščemo kandidata (m/ž) z visoko stopnjo samoiniciativnosti, ki je pripravljen sodelovati v timu razvijalcev.

12.01.2018

Podpis pogodbe o gradnji čistilne naprave v industrijski coni Ruma v Srbiji

Včeraj je v prostorih mestne hiše občine Ruma, v Sremsko upravnem okrožju v Srbiji, potekal slavnostni podpis pogodbe o projektiranju in gradnji čistilne naprave v industrijski coni Ruma.