IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry već petnaestu godinu s nama

IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry već petnaestu godinu s nama

20. 02. 2019

Izložbeni i kongresni centar ''Gospodarsko razstavišče'' je bio mjesto održavanja četiri stručna sajma za naprednu industriju, koji su obuhvaćali automatizaciju, robotiku, elektroniku i digitalizaciju. I mi smo bili tamo.

IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry već petnaestu godinu s nama

Riječ je o sajmovima IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry, koji ove godine slave 15. godišnjicu svog rada i predstavljaju najveći i najvažniji profesionalni događaj ovih aktivnosti u Sloveniji i široj regiji. U Kolektor Sistehu sajamski kvartet prepoznat je kao jedna od važnih prilika za predstavljanje inovacija u opremi zastupanih svjetskih tvrtki i vlastitih rješenja na području tehnologija upravljanja procesima u posljednjih 10 godina. Uvjereni smo da je osobni sastanak stručnjaka s našim postojećim i potencijalnim klijentima važan dio poslovne suradnje i razmjene iskustava.

Digitalizacija unutar trendova Industrije 4.0 promijenila je način razmišljanja, življenja i rada suvremenih razvojnih inženjera, automatizacije i integratora sustava. Kako povezati razne uređaje s modernim industrijskim okruženjem pomoću ugrađene elektronike, senzora i raznih protokola za komunikaciju s udaljenim poslužiteljem ili oblakom. To su ujedno bile i središnje teme ovogodišnjeg sajma. 

Naši su stručnjaci također pokušali pronaći odgovore na sva ova pitanja demonstrirajući nove proizvode Advantech i Eaton, koji omogućuju jednostavan prijelaz na digitalno poslovanje. Po prvi puta smo zahtjevnijim kupcima predstavili napredno IIoT rješenje u oblaku za nadzor i kontrolu UPS / DEA uređaja i potrošača električne energije. Glavni cilj rješenja, koje je razvijeno u Kolektor Sistehu i korišteno u projektu inteligentnih domova budućnosti (IQ DOM), jest omogućiti napredne funkcije za prikupljanje i analizu podataka pomoću modernih Sisteh tehnologija u oblaku. U budućnosti ćemo ova rješenja integrirati i nadograditi u naše sustave opskrbe energijom i moderne tehnologije upravljanja industrijskim procesima. Na taj način kao tehnološka tvrtka želimo slijediti suvremene trendove u digitalizaciji u našim područjima djelovanja.

Četiri sajma - IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry - ponovno su bili rekordni po broju; izložbene prostore 92 izlagača iz 8 zemalja posjetilo je preko 3.500 domaćih i stranih posjetitelja.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice