Sustavi napajanja

Sustavi neprekidnog napajanja dio su cjelovitih rješenja u svim segmentima opskrbe električnom energijom. U svojim rješenjima koristimo uređaje za opskrbu neprekidnim napajanjem (UPS) i napajanje agregatima (DEA) visoke kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača.

Svojim klijentima vlastitim inženjerskim i servisnim timom pružamo sveobuhvatnu podršku kako u planiranju, tako i u fazi implementacije i održavanja, kao i kompletan inženjering od faze projektiranja do puštanja u pogon. Redovitim servisiranjem kao dijelom naše ponude, brinemo o uređajima tijekom njihova jamstva i vijeka trajanja, osiguravajući tako dugotrajan i pouzdan rad i dugi vijek trajanja uređaja.

 

 

UPS-sustavi napajanja Eaton

EATON je vodeći dobavljač kvalitetnih UPS neprekidnih izvora napajanja.

Možete birati između UPS uređaja za različite svrhe i mogućnosti:

  • namjenjene samostalnim računalima, manjim poslužiteljima i za kućnu upotrebu
  • za ormarić poslužitelja ili manje tvrtke, mrežnu opremu i proizvodne procese
  • za podatkovne centre ili objekte (sve do 1,1 MW samostalne jedinice)

DEA-dizelski agregati Visa

Za osiguranje iznimno dugog vremena  napajanja objekata nudimo dizelske agregate Visa. Kao službeni dobavljač proizvođača Visa brinemo o dobavi, montaži i puštanju u pogon njihovih dizelskih agregata.

Dostupno je nekoliko izvedbi dizelskih agregata:

  • izvedbe u kućištima za vanjsku ugradnju ili bez kućišta za unutarnju ugradnju u raznim kombinacijama motora i generatora svjetski poznatih proizvođača
  • izvedbe u zvučno izoliranim kućištima za zahtjevne primjene

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje