Sustavi upravljanja za integriranu i digitaliziranu proizvodnju

Upravljanje i nadzor za različite vrste komadne i procesne industrije

U procesu izgradnje ekosustava pametne tvornice planiramo, razvijamo i integriramo najmodernija rješenja upravljanja i nadzora proizvodnje odnosno  uređaja i strojeva za razne vrste komadne i procesne industrije.

Postojeće upravljačke sustave s PLC kontrolerima i SCADA upravljačke sustave nadograđujemo modernim alatima za digitalni inženjering (SIMIT, TIA portal ...), koji omogućuju računalnu simulaciju aktivnosti tijekom cijelog proizvodnog procesa.

Uz bogato iskustvo, brojne reference i dubinsko znanje iz područja inženjerstva, automatizacije, informatizacije i integracije različitih rješenja, pomažemo vam u izgradnji infrastrukture za učinkovitu digitalnu transformaciju vaše proizvodne tvrtke.

 

 

Učinkovito upravljanje tehnološkim parametrima

Zahtjevi kupaca za učinkovitim upravljanjem tehnološkim operacijama u suvremenoj proizvodnji nalažu upotrebu rješenja za digitalnu transformaciju proizvodnih procesa.

Sustavi za upravljanje procesima osiguravaju da se proizvodnja obavlja učinkovito i sigurno. Osiguravaju stabilan tijek procesa, visoku razinu kvalitete, brinu se o učinkovitom radu strojeva, optimalnom korištenju energije ...

Primjenjujemo suvremene sustave za kontrolu procesa za digitalnu transformaciju u raznim vrstama komadne i procesne industrije.

Prednosti za korisnike

  • potpun nadzor nad proizvodnjom
  • ponovljiva visoka kvaliteta proizvoda 
  • niži proizvodni troškovi
  • automatska sljedivost materijala, proizvoda, operacija, dokumenata...
  • stabilno i pouzdano upravljanje procesima
  • automatski nadzor utjecaja na okoliš
  • optimalno korištenje energije
  • ugrađeni sigurnosni mehanizmi

 

 

 

Suvremeni alati za digitalni inženjering

Prilikom uvođenja vašeg sustava upravljanja koristimo moderne informacijske i komunikacijske tehnologije za bolji i sigurniji rad. Integracija ugrađenih sustava omogućuje visoku razinu iskoristivosti izvora podataka iz različitih područja. Na taj način slijedimo smjernice Industrije 4.0 za digitalnu transformaciju u smjeru pametne tvornice budućnosti, koje već uključujemo u planiranje arhitekture proizvodne infrastrukture.

Postojeće upravljačke sustave s PLC kontrolerima i SCADA upravljačke sustave nadograđujemo modernim alatima za digitalni inženjering (SIMIT, TIA portal ...), koji omogućuju provedbu računalne simulacije aktivnosti tijekom cijelog proizvodnog procesa.

S 30 godina iskustva, brojnim referencama i dubinskim znanjem u području inženjerstva, automatizacije, informatizacije i integracije različitih rješenja, pomažemo vam u digitalnoj transformaciji tvrtke.

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći prikladno rješenje