Uspostavljanje Cloud tehnologije za brže poslovanje

Sinapro.IioT omogućuje prikupljanje i obradu podataka neposredno u proizvodnoj hali i/ili u »oblaku«.

To omogućuje brži pristup svim vrstama podataka i analizu u stvarnom vremenu.

Iskoristite mogućnosti oblaka za brzi početak upotrebe

Uz uslugu Sinapro.IIoT u oblaku vrijeme od odluke do implementacije rješenja znatno se skraćuje. Vaš sustav Sinapro.IIoT bit će hostiran i podržan u oblaku i pristupit će mu se putem Interneta. Sve IT operacije, instalaciju poslužitelja, nadogradnju operativnog sustava, upravljanje bazama podataka i sigurnosne postupke uređuje SaaS, a zahtjevi za vašu lokalnu IT infrastrukturu minimizirani su. Jedini uvjet je računalo ili mobilni uređaj s pristupom Internetu.

Sinapro.IIoT u oblaku može se lako povezati s proizvodnom opremom i senzorima za prikupljanje podataka koristeći standardne tehnologije kao što su OPC, UA, MQQT i web usluge.

Potpuna prilagodljivost i namjensko rješenje u proizvodnoj hali

Sinapro.IIoT također podržava implementaciju na korisničkoj lokaciji, što se tradicionalno smatra sigurnim načinom pohrane i obrade podataka. Osigurava vam da i dalje posjedujete sav hardver i softver. Poslužiteljski softver i baza podataka konfigurirat će se i podešavati prema vašim potrebama i s potencijalnim prilagodbama ili dodacima na namjenskom virtualnom poslužitelju u profesionalnom mrežnom hostingu.

Sinapro.IIoT može se integrirati u vaš poslovni sustav (ERP) ili druge industrijske sustave smještene u drugom oblaku ili lokalno instalirane.

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje