Integracija i orkestracija usluga

Uporaba Sinapro.IIoT poboljšava učinkovitost administracije sustava. IT osoblje pomoću sustava integracije i orkestracije omogućuje brže i automatizirano upravljanje cjelokupnom mrežnom infrastrukturom.

Integracija

Nepovezani podatci različitih poslovnih funkcija, a posebno neusklađenost podataka iz proizvodnje i drugih dijelova poduzeća, razlog su zbog kojeg proizvodna tvrtka ne uspijeva povećati produktivnost. Stoga je hitna potreba za međusobno povezanim strukturiranim i digitaliziranim podacima proizvodnih poduzeća.

Sinapro.IIoT omogućuje brzo povezivanje s gotovo bilo kojom drugom aplikacijom koju podržava RESTfull sučelje. Ugrađene mogućnosti ESB-a znatno skraćuju vrijeme povezivanja s aplikacijama trećih strana kao što su CRM, ERP, PLM i SCM. Jednom kada je Sinapro.IIoT integriran, transparentno prikazuje podatke dobivene iz vanjskih izvora tako da su dostupni svim povezanim alatima i aplikacijama. 

Orkestracija

Vizualno okruženje bez koda olakšava različitim korisnicima kreiranje, izmjenu i razumijevanje interakcija između poslovnih sustava i protoka podataka između njih, što olakšava neometan protok informacija i brže donošenje odluka. Sinapro.IIoT automatizira procese osiguravajući protok i dosljednost informacija jer pokreće radnje u svakom sustavu za postizanje određenog rezultata.

Prednosti za korisnike

  • učinkovita integracija rješenja Sinapro.IIoT u postojeće IT-sustave
  • učinkovitiji tijek rada 
  • programska oprema postaje dio svakodnevne poslovne rutine 
  • ušteda vremena i uklanjanje ljudskih grešaka - nema potrebe za višestrukim unosom podataka u nekoliko sustava  

 

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje