Oprema za sigurnost strojeva i uređaja te oprema za razvod električne energije

Od svog osnutka 1910. godine, njemačka obiteljska tvrtka Wieland jedan je od vodećih proizvođača različitih konektora. Danas su vodeći proizvođač konektora za upotrebu u instalacijama i industriji na svjetskom tržištu. Uz to, tvrtka nudi široku paletu opreme za sigurnost strojeva i uređaja, kao i opremu za razvod električne energije u instalacijama i strojevima.

Tehnologija povezivanja

Stezaljke selos/fasis

Kompleten asortiman stezaljki s vijčanim, opružnim i PUSH-IN načinom spajanja.

 

Konektori za uporabu u zgradarstvu gesis® IP20

Širok asortiman konektora za unutranju upotrebu. Pogodni kako za razvod električnih instalacija kao i za različitu rasvjetu.

 

PCB konektori wiecon

PCB konektorji Wieland  namijenjeni su korištenju u različitim aplikacijama i udovoljavaju najvišim industrijskim standardima.

Industrijski konektori revos 

Wielandovi industrijski konektori su robusni i prikladni za upotrebu u ekstremnim uvjetima i agresivnom okruženju (konektori za Ex-područja, konektori za prijenos podataka, mini industrijski konektori, industrijski konektori jake struje).

Oprema za razvod električne energije u zgradarstvu gesis® NRG, podis® CON

Fleksibilan sustav za centralni razvod električne energije štedi vrijeme, jamči sigurnost i pouzdanost električnih instalacija. Dostupno je pet različitih presjeka ravnih kabela, što omogućuje njihovu upotrebu u različitim vrstama instalacija i razvodima energije na strojevima.

 

Senzorj, aktuatori saris

Konektori iz skupine saris pogodni su za povezivanje različitih funkcionalnih jedinica na strojevima. Idealni za povezivanje različitih senzora i aktuatora.

Oprema za sklopne bloke interface

Komponente za sklopne bloke: (relejna tehnikanapajanjaLED-svjetla). 

 

Konektori za uporabu u zgradarstvu i industrijih gesis® IP69

Konektore visoke IP zaštite koristimo u različitim zahtjevnim okolišima. Jednostavna montaža jamči pouzdan rad i dugi vijek trajanja.

 

 

 

 

 

Sigurnosna oprema 

Tehnologija safety 

Sigurnosni moduli i kontroleri pružaju sigurnost strojeva i uređaja. Moduli za zaustavljanje u nuždi, dvoručne sklopke, moduli za kontrolu sigurnosnih zavjesa. Sigurnosni regulator samos® PRO COMPACT olakšava projektiranje zahtjevnijih sigurnosnih aplikacija.

 

Automatizacija zgrada i strojeva  

 gesis® FLEX  

Oprema za automatizaciju zgrada gesis® FLEX koristi sustav KNX. Različiti moduli koji su povezani na osnovni modul omogućuju nadzor.

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći prikladno rješenje