Integracija in orkestracija storitev

Uporaba Sinapro.IIoT izboljšuje učinkovitost administriranja sistemov. IT-osebje preko sistemov integracije in orkestracije zagotavlja hitrejše in avtomatizirano upravljanje celotne omrežne infrastrukture.

Integracija

Nepovezani podatki različnih poslovnih funkcij, še zlasti pa nepovezanost podatkov iz proizvodnje in drugih delov podjetja, so razlog, da proizvodnemu podjetju ne uspe povečati produktivnosti. Potreba po med seboj povezanih strukturiranih in digitaliziranih podatkih proizvodnih podjetij je zato nujna.

Sinapro.IIoT omogoča hitro povezavo s praktično katero koli drugo aplikacijo, ki podpira vmesnik RESTfull. Vgrajene zmogljivosti ESB znatno skrajšajo čas povezave z aplikacijami drugih proizvajalcev, kot so CRM, ERP, PLM in SCM. Ko je Sinapro.IIoT integriran, pregledno izpostavi podatke, pridobljene iz zunanjih virov, tako da so dostopni z vsemi povezanimi orodji in aplikacijami.

Orkestracija

Vizualno, brezkodno okolje različnim uporabnikom olajša ustvarjanje, spreminjanje in razumevanje interakcij med poslovnimi sistemi in pretokom podatkov med njimi, kar olajša neoviran pretok informacij in hitrejše sprejemanje odločitev. Sinapro.IIoT avtomatizira procese tako, da zagotovi pretok in konsistentnost informacij, saj sproži dejanja v vsakem sistemu, da doseže določen rezultat. 

Koristi za uporabnike

  • učinkovita integracija rešitev Sinapro.IIoT v obstoječe IT-sisteme
  • učinkovitejši delovni tokovi 
  • programska oprema postane del vsakodnevne poslovne rutine 
  • prihranek na času in izločitev človeških napak - ni potrebe po dvojnem vnosu podatkov v več sistemov  

 

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev