Napajalni sistemi

Sistemi za zagotavljanje neprekinjene oskrbe z električno energijo so del celovitih rešitev na vseh segmentih elektroenergetske oskrbe. V naših rešitvah uporabljamo naprave za zagotavljanje neprekinjenega napajanja (UPS) in agregatskega napajanja (DEA) renomiranih svetovnih proizvajalcev visokega kakovostnega nivoja.

Naročnikom z lastno inženirsko in servisno ekipo zagotavljamo celovito podporo tako v fazi načrtovanja kot tudi izvedbe in vzdrževanja ter celovit inženiring od faze projektiranja do predaje v uporabo. Z rednimi servisi kot del naše ponudbe skrbimo za naprave v njihovi garancijski in življenjski dobi in s tem zagotavljamo dolgotrajno in zanesljivo obratovanje ter dolgo življenjsko dobo naprav. 

UPS-sistemi napajanja Eaton

EATON je vodilni ponudnik kakovostnih naprav za neprekinjeno napajanje UPS.

Izbirate lahko med UPS napravami za različne namene in zmogljivosti:

  • namenjene samostojnim računalnikom, manjšim strežnikom in za domačo uporabo
  • za strežniško omaro oziroma manjše podjetje, omrežne opreme in proizvodnje procese
  • za podatkovne centre ali objekte (vse do 1,1 MW samostojne enote)

DEA-dizelski agregati Visa za industrijsko uporabo

Za zagotavljanje izjemno dolgega časa napajanja objektov vam ponujamo dizelske agregate proizvajalcev Visa. Kot uradni dobavitelj proizvajalca Visa poskrbimo za dobavo, montažo in spuščanje v pogon njihovih dizelskih agregatov.

Na voljo je več izvedb dizelskih agregatov:

  • izvedbe v ohišjih za zunanjo postavitev ali brez ohišij za postavitev v prostore v različnih kombinacijah motorjev in generatorjev svetovno znanih proizvajalcev
  • izvedbe v zvočno izoliranih ohišjih za zahtevne aplikacije

 

DEA-dizelski agregati GenMac za splošno uporabo

Ponudbo industrijskega programa Visa agregatov smo razširili z asortimanom bencinskih in dizelskih agregatov malih in velikih moči za domačo uporabo, mobilnimi oziroma prenosnimi agregati in vrsto agregatskih dodatkov kot so svetlobni stolpi, traktorski generatorji itd. GenMac proizvode odlikuje popolna prilagodljivost funkcionalnim zahtevam naročnikov in prostorskim zahtevam mesta vgradnje

Program GenMac agregatov se deli na:

 

 

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev