Napajalni sistemi

Sistemi za zagotavljanje neprekinjene oskrbe z električno energijo so del celovitih rešitev na vseh segmentih elektroenergetske oskrbe. V naših rešitvah uporabljamo naprave za zagotavljanje neprekinjenega napajanja (UPS) in agregatskega napajanja (DEA) renomiranih svetovnih proizvajalcev visokega kakovostnega nivoja.

Naročnikom z lastno inženirsko in servisno ekipo zagotavljamo celovito podporo tako v fazi načrtovanja kot tudi izvedbe in vzdrževanja ter celovit inženiring od faze projektiranja do predaje v uporabo. Z rednimi servisi kot del naše ponudbe skrbimo za naprave v njihovi garancijski in življenjski dobi in s tem zagotavljamo dolgotrajno in zanesljivo obratovanje ter dolgo življenjsko dobo naprav.

 

 

UPS-sistemi napajanja Eaton

EATON je vodilni ponudnik kakovostnih naprav za neprekinjeno napajanje UPS.

Izbirate lahko med UPS napravami za različne namene in zmogljivosti:

  • namenjene samostojnim računalnikom, manjšim strežnikom in za domačo uporabo
  • za strežniško omaro oziroma manjše podjetje, omrežne opreme in proizvodnje procese
  • za podatkovne centre ali objekte (vse do 1,1 MW samostojne enote)

DEA-dizelski agregati Visa

Za zagotavljanje izjemno dolgega časa napajanja objektov vam ponujamo dizelske agregate Visa. Kot uradni dobavitelj proizvajalca Visa poskrbimo za dobavo, montažo in spuščanje v pogon njihovih dizelskih agregatov.

Na voljo je več izvedb dizelskih agregatov:

  • izvedbe v ohišjih za zunanjo postavitev ali brez ohišij za postavitev v prostore v različnih kombinacijah motorjev in generatorjev svetovno znanih proizvajalcev
  • izvedbe v zvočno izoliranih ohišjih za zahtevne aplikacije

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev