Vzpostavitev Cloud tehnologije za hitrejše poslovanje 

Sinapro.IioT omogoča zbiranje in obdelavo podatkov neposredno v proizvodni hali in/ali v »oblaku«.

S tem omogoča hitrejši dostop do vseh vrst podatkov in izvajanje analiz v realnem času.

Izkoristite zmogljivosti oblaka za hiter pričetek uporabe

S Sinapro.IIoT storitvijo v oblaku se čas od odločitve do implementacije rešitve občutno skrajša. Vaš sistem Sinapro.IIoT bo gostovan in podprt v oblaku in do njega dostopate prek interneta. Vse IT-operacije, namestitev strežnika, nadgradnje operacijskega sistema, upravljanje podatkovnih baz in varnostne postopke ureja SaaS, zahteve za vašo lokalno IT-infrastrukturo pa so zmanjšane na minimum. Edina zahteva je računalnik ali mobilna naprava z dostopom do interneta.

Sinapro.IIoT v oblaku je mogoče enostavno povezati s proizvodno opremo in senzorji za zbiranje podatkov z uporabo standardnih tehnologij, kot so OPC, UA, MQQT in spletne storitve.

Popolna prilagodljivost in namenska rešitev v proizvodni hali

Sinapro.IIoT podpira tudi postavitev na lokaciji uporabnika, ki že tradicionalno velja za varno možnost shranjevanja in obdelave podatkov. Zagotavlja vam, da še naprej ste lastnik vse strojne in programske opreme. Strežniška programska oprema in podatkovna baza bosta konfigurirana in nastavljena glede na vaše potrebe in s potencialnimi prilagoditvami ali dodatki na namenskem virtualnem strežniku v profesionalnem gostiteljskem okolju.

Sinapro.IIoT je lahko integriran v vaš poslovni sistem (ERP) ali druge industrijske sisteme, ki se nahajajo v drugem oblaku ali lokalno nameščeni v predpostavki.

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev