Izšla je nova številka revije Informator

Izšla je nova številka revije Informator

19. 12. 2020

Izšla je nova številka revije Informator, strokovne revije, namenjene načrtovalcem tehnoloških sistemov v industriji, infrastrukturi in energetiki. V njej vam tokrat predstavljamo, na kakšen način naši partnerji na področju električne in tehnološke opreme težijo k 'brezstičnosti'. 

Izšla je nova številka revije Informator

V rubriki Električna oprema spoznajte Advantechovo rešitev WISE-PaaS za zanesljivo povezavo naprav z oblakom, ki predstavlja prvi korak k digitalizaciji poslovanja. Z njihovim mobilnim usmerjevalnikom SmartFlex bo povezava različnih naprav preko mobilnega omrežja še hitrejša in varnejša. Številne menjave produktov je v zadnjem času predstavil tudi Eaton tako na segmentu krmilnorelejnih modulov, modularnih krmilnikov, vhodno-izhodnih modulov kot tudi upravljalnih panelov. Glede na prihajajoče zimske razmere je aktualno vprašanje, kako ogrevati kontejnerje v Ex okolju, in mi vam predstavljamo nekaj možnih rešitev.

Kako zagotavljati zanesljivo in optimalno vodooskrbo je tudi tokrat glavna tema rubrike Tehnološka oprema. Mobilna rešitev iQuarius omogoča brezžično in enostavno odkrivanje puščanj na vodovodnih sistemih, brez pomoči strokovnjaka. Z novimi regulacijskimi ventili Bermad še bolj teži k optimizirani porabi vode. Čiščenje industrijskih odpadnih voda se sooča z vedno strožjimi zahtevami, zato vam tokrat predstavljamo izredno učinkovito metodo čiščenja s flotacijsko napravo Huber. Sledi še zanimivo branje o uporabi ozona v živilski industriji.

Vabljeni k branju in prijavi na brezplačni tiskani izvod!

 

Naročite se na brezplačno revijo Informator

 

Ne spreglej

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice