15. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED

15. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED

19. 10. 2021 OB 08:00 - 22. 10. 2021 OB 15:00

Pred slovensko energetiko je mnogo izzivov. Odgovore in rešitve bodo slovenski energetiki iskali tudi na največjem elektroenergetskem dogodku v Sloveniji - Konferenci slovenskih elektroenergetikov v Laškem med 19. in 21.11.2021.

15. konferenca slovenskih elektroenergetikov CIGRE-CIRED

V ospredju bodo različni vsebinski sklopi, ki pokrivajo pomembne aktualne tematike o energetskih vprašanjih. V okviru sredine študijske skupine CIGRE ŠK-B4 vam bomo na praktičnem primeru predstavili načrtovanje in vključitev baterijskega hranilnika BHEE v elektroenergetski sistem.

Kompleksnost načrtovanja in vključitve baterijskega hranilnika zahteva usposobljenost načrtovalca in dobavitelja takšnih sistemov. Pri načrtovanju je potrebno upoštevati vse vidike umeščanja takšnih objektov v prostor, od regulatornih, zakonodajnih do inženirskih ter dobre inženirske prakse. Poleg same postavitve in priključitve na elektroenergetski sistem predstavljata poseben izziv tudi integracija in vodenje takšnega hranilnika, ki mora sinhrono delovati v sistemu.

Skupaj s podjetji Kolektor Etra in Kolektor Igin sodelujemo kot glavni sponzor letošnje konference. Na našem skupnem razstavnem prostoru vam bomo vse dni konference predstavljali novosti na področju transformatorjev in energetskih rešitev.

Vabimo vas, da nas obiščete v Laškem med 19. in 21. oktobrom 2021!

Več o dogodku si preberite tukaj.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: