Spletni seminar: Visoko prilagodljiva serijska proizvodnja

Spletni seminar: Visoko prilagodljiva serijska proizvodnja

10. 06. 2021 OB 11:00

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem seminarju z naslovom Visoko prilagodljiva serijska proizvodnja, ki bo potekal 10. junija 2021 ob 11. uri.

Spletni seminar: Visoko prilagodljiva serijska proizvodnja

Na tržišču se trenutno dogaja, da standardni izdelki ne pokrivajo potrebe tržišča. Kajti kupci izdelkov si želijo kupiti in plačati le tisti del izdelka, ki jim prinaša neko zadovoljstvo, uporabnost in dodano vrednost. To se seveda odraža tako v razvoju izdelka, kjer morajo proizvodna podjetja zagotoviti določeno mero konfiguracije izdelka, kot tudi na področju proizvodnje, kjer je vse večji poudarek na fleksibilnosti in pa seveda na visoko optimiziranih procesih.

Digitalizacija in rešitve, ki jih ponuja, kot so MES sistemi, prediktivno planiranje, kolaborativni roboti omogočajo proizvodnim obratom večjo fleksibilnost, po drugi strani pa boljšo produktivnost in donosnost.

V kolikor bodo proizvodna podjetja želela obdržati konkurenčno prednost se bodo morala prilagoditi na zahteve tržišča, to pa pomeni, da bodo morala postati bolj fleksibilna. Edina pot, da to dosežejo je, da začnejo proces digitalne transformacije, ki zajema poleg vpeljave novih tehnologij tudi spreminjanje v razmišljanju in videnju kaj je to digitalna proizvodnja.

Govorniki:

Za udeležitev spletnega dogodka sledite spodnji povezavi 
https://www.linkedin.com/events/visokoprilagodljivaserijskaproi6803673846256816128/
Predhodna registracija ni potrebna!

V primeru, da nimate Linkedin profila nam pišite na luka.kozamernik@kolektor.com in z veseljem vam bomo posredovali direktni dostop do dogodka.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Sledite nam:

https://www.kolektoravtomatizacija.com

https://www.linkedin.com/showcase/sinapro-iiot/

 

 

 

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih: