Kolektor Sisteh - poslovanje s strankami v času epidemije

Kolektor Sisteh - poslovanje s strankami v času epidemije

20. 03. 2020

Obveščamo vas, da smo glede na trenutno stanje epidemije koronavirusa v Sloveniji v Kolektor Sistehu sprejeli ukrepe za zagotavljanje neprekinjenosti poslovanja ter varovanja zdravja naših strank in naših zaposlenih.

Kolektor Sisteh - poslovanje s strankami v času epidemije

Način izvajanja naših storitev je sledeč:

  • naročila in dostava opreme zastopanih podjetij
    • Distribucija zastopane električne in tehnološke opreme zaenkrat poteka brez problemov. V prihodnje lahko zaradi zmanjšanja proizvodnje pri dobaviteljih in otežene logistike pričakujemo spremembe v dobavah, o čemer vas bomo sproti obveščali.

  • izvajanje pogodbenih aktivnostih na projektih
    • Vse storitve, ki ne zahtevajo fizične prisotnosti na lokaciji stranke, izvajamo nemoteno preko oddaljenega dostopa.
    • V primeru potrebe po storitvah, ki zahtevajo prisotnost na lokaciji stranke, se s stranko sproti dogovorimo o terminu in možnosti izvedbe storitve, pri čemer bo termin izvedbe pogojen z zagotovitvijo varovanja zdravja naših zaposlenih kot tudi zaposlenih na strani stranke.

  • izvajanje pogodbenih aktivnostih na vzdrževanju in servisni podpori
    • Dežurna služba izvaja posege preko oddaljenega dostopa.
    • V nujnih primerih in reševanju incidentov pri strankah zmanjšujemo udejstvovanje na minimalno število potrebnih udeležencev, pri čemer so posegi pogojeni z zagotovitvijo varovanja zdravja naših zaposlenih kot tudi zaposlenih na strani stranke. Ne nujne in preventivne posege bomo izvedli po preklicu kriznih razmer.

Naši komunikacijski kanali s strankami ostajajo nespremenjeni. Naše kontaktne osebe so dosegljive na svojih rednih mobilnih službenih telefonskih številkah ter njihovih elektronskih naslovih.

O pomembnih informacijah in morebitnih spremembah dobavnih rokov vas bomo sproti obveščali na spletni strani ali preko e-pošte.

Trudimo se, da v danih razmerah dosledno izpolnjujemo naše pogodbene obveznosti.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Ostanite zdravi.

Kolektor Sisteh


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice