SPS/IPC Drives v Nürnbergu – tudi letos je bil poudarek na digitalizaciji in IIoT

SPS/IPC Drives v Nürnbergu – tudi letos je bil poudarek na digitalizaciji in IIoT

29. 11. 2019

SPS IPC Drives je največji evropski sejem avtomatizacije, na katerem se je letos predstavilo več kot 1.500 proizvajalcev opreme in rešitev z vsega sveta in v treh dneh pritegnilo pozornost več kot 63.700 obiskovalcev. Sejem pokriva celoten spekter pametne avtomatizacije, od preprostih senzorjev do inteligentnih rešitev, od že izvedljivih rešitev do vizij popolnoma digitaliziranega industrijskega sveta prihodnosti.

SPS/IPC Drives v Nürnbergu – tudi letos je bil poudarek na digitalizaciji in IIoT

Kolektor Sistehu smo letos ponovno skupaj z našimi strankami obiskali razstavne prostore proizvajalcev Advantech, Eaton, Stahl in Wieland, za katere smo uradni zastopniki v Sloveniji. Seznanili smo se s številnimi novostmi, med drugim se je Eaton predstavil z novim EASY 4 in “pametnimi” odklopniki, namenjenimi EMS-meritvam in poročanju za ISO 50001, Advantech pa je predstavil nove funkcionalnosti v IIoT platformi WisePaaS.

Na področju varnosti strojev in naprav nas je Wieland seznanil z analognim modulom za varnostni PLC Samos PRO. S pomočjo njegove patentirane rešitve za razdeljevanje električne energije na strojih, napravah in zgradbah bosta uporabnikom zagotovljeni najvišja kakovost in varnost, izvajalcem pa občuten prihranek časa za inštalacijo. Stahl, ki spada med vodilne proizvajalce protieksplozijsko zaščitene električne opreme, je predstavil novo družino modulov I/O za področje Ex in IIoT rešitve znotraj 1. in 2. varnostne cone.

Ne spreglej


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice