Nova generacija Eaton modularnih trifaznih UPS naprav

Nova generacija Eaton modularnih trifaznih UPS naprav

29. 06. 2022

Z najnižjim TCO v svojem razredu, visoko stopnjo kibernetske varnosti in možnostjo napajanja najbolj kritičnih porabnikov

Nova generacija Eaton modularnih trifaznih UPS naprav

UPS EATON 93PM G2 temelji na uspehu in kakovosti, ki ju je zagotovil njegov predhodnik – prva generacija naprav UPS EATON 93PM. 

Eaton 93PM G2 ima najnižji TCO v svojem razredu, zasnovan je za varnost, kibernetsko varnost in nadzor na daljavo, zgrajen pa je na podlagi modularnega sistema HotSync in HotSwap.

EATON 93PM G2 ima nizek TCO zahvaljujoč implementiranim tehničnim rešitvam, kot so:

  • On-Line, dvojna konverzija, trinivojski razsmernik s 97 % učinkovitostjo
  • Funkcija VMMS, ki vklaplja in izklaplja odvečne module v redundantni konfiguraciji in s tem dvigne učinkovitost sistema na še višji nivo
  • ESS ali Energy Saver System, s katerim dosežemo izkoristek sistema 99 %

Kot pri predhodniku tudi 93PM G2 ponuja moč modulov med 30 in 50 kW oziroma 60 kVA. Maksimalna moč v ohišju je lahko 300 kW oziroma 360 kVA, za večjo moč pa je potrebno paralelno povezovanje več naprav. Moč posameznega modula pri 93PM se lahko tovarniško določi s programsko konfiguracijo, prav tako tudi močnostni faktor modula.

Lahko pa se moč poveča ali zmanjša tudi pri končnemu kupcu glede na zahteve ali rast porabniškega dela. To nadgradnjo lahko opravi naša servisna služba enostavno z vpisom prave kode v kontrolno ploščo modula. V praksi to pomeni sledeče: če je na lokaciji naprava z moduli moči 30 kW, lahko to moč po potrebi nadgradimo na 40 ali 50 kW oziroma 60 kVA. Za nadgradnjo ni potrebnega nobenega materialnega dela.

Poleg obilice tehničnih inovativnih rešitev, kot sta tudi paralelno in modularno povezovanje HotSync in že prej omenjena menjava modulov HotSwap, je EATON v model 93PM G2 implementiral tudi rešitev Energy Aware.

Manjše tveganje za kibernetsko varnost

Vse naprave, povezane z omrežjem, zahtevajo kibernetsko varnost. EATON za povezljivost zagotavlja Eaton Gigabit Network Card in Industrial Gateway Card – prva v panogi, ki je prejela certifikate IEC 62443-4-2 in UL 29001-1, ki zagotavljajo zaščito pred grožnjami kibernetske varnosti. Vmesnik Eaton Gigabit Network je del serijske opreme naprav, vmesnik Industrial Gateway pa je na voljo opcijsko.

Dodatne informacije


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice