Obvestilo o prenehanju proizvodnje izdelkov Eaton XIOC

Obvestilo o prenehanju proizvodnje izdelkov Eaton XIOC

17. 08. 2023

Obveščamo vas, do bo Eaton prenehal s proizvodnjo izdelkov modularnega krmilnega sistema XIOC z oznako XC-CPU…, lokalnih razširitvenih enot XIOC... in njihovih dodatkov.

Obvestilo o prenehanju proizvodnje izdelkov Eaton XIOC

Po več kot 20 letih uspešne prodaje in širitve asortimana izdelkov modularnega krmilnega sistema XIOC so v podjetju Eaton ocenili, da tehnične in komunikacijske zmogljivosti omenjenih naprav niso več vrhunske. Zaradi tega so že leta 2018 na tržišče lansirali naslednika sistema - družino modularnih krmilnikov XC-303, ki so jih v letošnjem letu dopolnili s serijama XC-204 in XC-104.

Ukinitev proizvodnje začne veljati konec leta 2023. Naročila za te izdelke sprejemamo do 15. oktobra 2023.

Lokalno je novo generacijo modularnih krmilnikov XControl mogoče razširiti z vsemi komponentami V/I sistema XN300. Konfiguracijo je mogoče fleksibilno in individualno prilagoditi zahtevam posameznega sistema avtomatizacije. S pomočjo komunikacijskih vmesnikov XN300 je decentralizirane aplikacije mogoče integrirati tudi v omrežji CANopen in EtherCAT in uporabiti enake V/I komponente XN300, kot za modularne krmilnike XC-303, XC-204 in XC-104.

Z novo generacijo krmilnikov, komunikacijskih vmesnikov in I/O modulov vam Eaton ponuja napreden in univerzalno uporaben nadzorni sistem, ki proizvajalcem strojev in naprav omogoča oblikovanje sodobnih rešitev za avtomatizacijo.

Eaton svojim strankam priporoča prehod na novo platformo XControl, ki jo sestavljajo

  • programsko orodje XSoft-CODESYS 3,
  • modularni programabilni krmilniki XC-303, XC-204 in XC-104,
  • komunikacijska vmesnika XN300 in V/I moduli XN300

in skupaj ponujajo alternativno rešitev za izdelke serije XIOC.

Dodatne informacije


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice