Širimo prodajni program agregatov z novim dobaviteljem GenMac

Širimo prodajni program agregatov z novim dobaviteljem GenMac

29. 06. 2022

Širok asortiman bencinskih in dizelskih agregatov malih in velikih moči

Širimo prodajni program agregatov z novim dobaviteljem GenMac

Obstoječemu dobavitelju DEA agregatov VISA s.p.a. smo v želji po dopolnitvi programa dodali še italijanskega proizvajalca agregatov GenMac. S proizvajalcem VISA uspešno poslujemo že šest let, vendar VISA ne proizvaja agregatov za splošno uporabo – agregatov manjših moči. Zato smo v svojo ponudbo dodali proizvajalca GenMac, ki ponuja bencinske in dizelske agregate od majhnih do velikih moči. Svojo ponudbo smo tako razširili z izdelki za domačo uporabo, mobilnimi oziroma prenosnimi agregati in z vrsto agregatskih dodatkov, kot so svetlobni stolpi, traktorski generatorji in podobno.

Program agregatov se pri GenMacu deli na:

  • Industrijski program
  • Profesionalni program
  • Power Smart program
  • Svetlobni stolpi

Industrijski program

Gre za najpopularnejše agregate z dizelskim motorjem moči od 9 kVA pa vse do 2200 kVA. Nabor motorjev je podoben kot pri VISI (Iveco, Deutz, Perkins, John Deere, Volvo Penta, Cummins, Kohler in Scania). Lahko se dobavijo v tihem ohišju ali kot odprta verzija.

Poleg klasičnih dizelskih agregatov ponujajo tudi zračno hlajene agregate z motorjem Deutz do moči 100 kVA in agregate na plin do moči 113 kVA.

Profesionalni program

Program je v določenem segmentu enak kot industrijski, ponuja pa tudi agregate manjših moči in specialne izvedbe agregatov. Razpon moči je med 3 kVA in 130 kVA, zraven pa so zajeti tudi generatorji s traktorskimi priklopi. Poudarek je tudi na mobilnih enotah.

Power Smart program

Program Genmac POWERSMART vključuje različne vrste izdelkov, kot so majhni prenosni električni bencinski generatorji, inverterski generatorji, vodne črpalke ter kompleti za nujne primere, katerih prednost sta enostavna uporaba in nizki stroški. Zasnovani so za namene vzdrževanja, za uporabo na vrtu ter za vse, ki se želijo opremiti z napravami, uporabnimi v nujnih primerih, kot so izpadi električne energije ali poplave, a hkrati niso prevelike in ne zahtevajo velikih naložb.

Svetlobni stolpi

Teleskopski in prenosni svetlobni stolpi poskrbijo za svetlobo, kadarkoli in kjerkoli jo potrebujete. Primerni so za uporabo na športnih prireditvah, gradbiščih ali avtocestah pri nočnem vzdrževanju ter v izrednih razmerah, kot so poplave in podobno. Genmac ponuja vrsto različnih prenosnih modelov svetlobnih stolpov, ki so primerni za uporabo na različnih področjih zahvaljujoč ročnemu ali hidravličnemu dvižnemu teleskopskemu sistemu.Dodatne informacije


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice