Oprema za varnosti strojev in naprav ter oprema za razvod električne energije

Že od svoje ustanovitve leta 1910 sodi nemško družinsko podjetje Wieland med vodilne proizvajalce različnih konektorjev. Danes so vodilni proizvajalec konektorjev za uporabo v inštalacijah in industriji na svetovnem tržišču. Poleg tega podjetje ponuja širok nabor opreme za varnost strojev in naprav, kot tudi opremo za razvod električne energije v inštalacijah in na strojih.

Povezovalna tehnologija

Vrstne sponke selos/fasis

Kompleten nabor vrstnih sponk z vijačnim, vzmetnim in PUSH-IN načinom povezave.

 

Konektorji za uporabo v zgradbah  gesis® IP20

Širok nabor konektorjev za notranjo uporabo. Primerni tako za razvod električnih inštalacij kot različne razsvetljave.

 

PCB konektorji wiecon

PCB konektorji Wieland so namenjeni za uporabo v različnih aplikacijah in ustrezajo najvišjim industrijskim standardom. 

Industrijski konektorji revos 

Industrijski konektorji Wieland so robustni in primerni za uporabo v ekstermnih pogojih in agresivnih okoljih (konektorji za Ex-okolje, konektorji za prenos podatkov, mini industrijski konektorji, industrijski konektori za jaki tok).

Oprema za razvod električne energije v zgradbah gesis® NRG, podis® CON

Fleksibilen sistem za centralni razvod električne energije prihrani čas, zagotavlja varnost in zanesljivost električnih inštalacij. Na voljo je pet različnih presekov ploščatih kablov, kar omogoča uporabo v različnih vrstah inštalacij in razvodih energije na strojih. 

 

Senzorji, aktuatorji saris

Konektorji iz družine saris so primerni za povezavo različnih funkcionalnih enot na strojih. Idealni za povezavo različnih senzorjev in aktuatorjev. 

 

Oprema za stikalne bloke interface

Komponente za stikalne bloke: (relejna tehnikanapajalnikiLED-luči). 

 

Konektorji za uporabo v zgradbah in industriji  gesis® IP69

Konektorje z visoko IP zaščito se uporablja v različnih zahtevnih okoljih. Enostavna montaža zagotavlja zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo.  

 

 

 

 

 

Varnostna oprema 

Tehnologija safety 

Varnostni moduli in krmilniki za zagotavljanje varnosti strojev in naprav. Moduli za izklop v sili, dvoročni vklopi, moduli za nadzor varnostnih zaves. samos® PRO COMPACT varnostni krmilnik omogoča enostavnejše snovanje zahtevnejših varnostnih aplikacij.

 

Avtomatizacija zgradb in strojev 

 gesis® FLEX  

Oprema za avtomatizacijo zgradb gesis® FLEX uprablja sistem KNX. Različni moduli, ki so povezani na osnovni modul omogočajo nadzor.

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev